Search found 4 matches

by Oneoffeffects
Tue Apr 05, 2016 4:35 pm
Forum: KITTAZ
Topic: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!
Replies: 8
Views: 2329

Re: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!

We do not have the LCD screen and fuses are intact. So Since we had it moving but not warming up earlier then when we changed firmware its now warming up but not moving wouldn't that mean it has something to do with the firmware and not wiring? Would the fact that it was an older Kittaz dual extrude...
by Oneoffeffects
Tue Apr 05, 2016 2:15 pm
Forum: KITTAZ
Topic: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!
Replies: 8
Views: 2329

Re: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!

No i don't think so even after it warms up to temp it still wont move. Then if I press print Cura thinks its printing but it will not move at all.
by Oneoffeffects
Tue Apr 05, 2016 12:58 pm
Forum: KITTAZ
Topic: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!
Replies: 8
Views: 2329

Re: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!

OK so i went to the taz 5 firmware and now its heating up but wont move or feed the filament.
by Oneoffeffects
Mon Apr 04, 2016 12:38 pm
Forum: KITTAZ
Topic: Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!
Replies: 8
Views: 2329

Upgrading Kittaz with Hexagon head not working!

We recently purchased the new hexagon head for are kittaz 4 and we are having some trouble getting it working. We keep getting an error 0 (extruder switched off). Occasionally we can get it to start up with out the error but it will not heat up. Has anyone ells had this problem? or know what to do t...