Search found 4 matches

by jrouthie
Wed Feb 06, 2019 9:31 pm
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Delamination
Replies: 1
Views: 63

Delamination

So I've been battling initial layer squish on one our university's TAZ6 Units. I wet sanded the bed and prepped it as instructed by a Lulzbot tech support person. I reset my Z offset the other day and did a few test prints- and.... they were STINKING FANTASTIC!! So excited to have those first layers...
by jrouthie
Sun Jan 20, 2019 6:11 pm
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Help with Print Quality
Replies: 2
Views: 179

Re: Help with Print Quality

Many thanks! I did the cold pull process on Friday before I left work. Actually did it on both of our T6 machines and then sanded both beds with Crocus cloth (as was suggested by a Lulzbot tech prior to summer). I also moved the roll of filament on a temporary bar so its ON TOP OF the frame. Ran a t...
by jrouthie
Fri Jan 11, 2019 10:39 am
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Help with Print Quality
Replies: 2
Views: 179

Help with Print Quality

Relatively new user - and definitely new to the forum - so I apologize if this is something that should be in a preset heading somewhere else. Our university bought a couple of TAZ6's last year and we've run them for a few design projects using both PLA and ABS. Recently, while printing some test st...
by jrouthie
Thu Nov 09, 2017 11:29 am
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Squish and Stringy Appearance
Replies: 1
Views: 405

Squish and Stringy Appearance

We have 2 Lulzbot Taz 6's here. I love the machines and we have had great reliability with them. However, I have ONE of the two machines that always visually looks different (and has different print quality than the other) and the issue is always the same. It acts like it doesn't SQUISH the first la...