Search found 50 matches

by iguanaman
Sun Apr 28, 2019 9:56 am
Forum: Hardware
Topic: Print head REALLY clogged with PetG
Replies: 2
Views: 380

Re: Print head REALLY clogged with PetG

A lot of hammer and chisel effort and I managed to get the plastic off. Two wires came loose during the process which I reattached. Major pain but currently printing a small object to see if it is going to function.
by iguanaman
Fri Apr 26, 2019 2:40 pm
Forum: Hardware
Topic: Print head REALLY clogged with PetG
Replies: 2
Views: 380

Print head REALLY clogged with PetG

I was trying to print a large black oreo but this time decided to use a glue stick since the print was really hard to remove last time. This time the print came loose overnight and began building around the nozzle to the point of a giant ball of hard plastic. I've tried cutting and chipping away at ...
by iguanaman
Fri Mar 08, 2019 2:47 pm
Forum: Hardware
Topic: Taz 6 print bed damage. What do I need to replace?
Replies: 3
Views: 172

Re: Taz 6 print bed damage. What do I need to replace?

Thanks. I'll order a new sheet and be sure to watch auto leveling from now on.
by iguanaman
Thu Mar 07, 2019 9:32 pm
Forum: Hardware
Topic: Taz 6 print bed damage. What do I need to replace?
Replies: 3
Views: 172

Taz 6 print bed damage. What do I need to replace?

I started a print tonight of a small bird whistle using PetG. I went out to check on the print early on and noticed that the nozzle seems to have dug a trench into the top of the print bed. I am attaching a photo of the damage. Any ideas on what might have caused this issue? What do I need to replac...
by iguanaman
Tue Jan 08, 2019 6:53 pm
Forum: Filament
Topic: Taz 6 and wood filament
Replies: 1
Views: 180

Taz 6 and wood filament

I am debating getting some wood filament to try out with my Taz 6. (single extruder)
Are there any issues when using the wood or bamboo filaments? Nozzle damage? Other issues?
by iguanaman
Wed Jan 02, 2019 5:38 pm
Forum: Software
Topic: Preparing model gets stuck at 50%
Replies: 6
Views: 276

Re: Preparing model gets stuck at 50%

I downloaded the 3.6.1 again and the model sliced with support quickly with no lockups.
Thanks!
by iguanaman
Sun Dec 30, 2018 8:17 pm
Forum: Software
Topic: Preparing model gets stuck at 50%
Replies: 6
Views: 276

Re: Preparing model gets stuck at 50%

http://devel.lulzbot.com/software/cura-lulzbot/windows/

There isn't a release candidate but there is a version 3.6.1 (and now 3.6.2)
I'll submit the issue to the workboard
by iguanaman
Sun Dec 30, 2018 3:01 pm
Forum: Software
Topic: Preparing model gets stuck at 50%
Replies: 6
Views: 276

Preparing model gets stuck at 50%

CURA LE 3.6.1 I have a model from Thingiverse https://www.thingiverse.com/thing:2669646/files Part #3 When I set the prep the model to create the gcode file it gets stuck at about the 50% mark. (just shows "Slicing...") The STL is about 652KB. Any idea why CURA cannot prepare the file? I discovered ...
by iguanaman
Fri Oct 26, 2018 6:16 am
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Noise when extruder near the top coming downward
Replies: 2
Views: 342

Re: Noise when extruder near the top coming downward

Thanks! I'll give that a try.
by iguanaman
Tue Oct 23, 2018 8:29 pm
Forum: LulzBot TAZ
Topic: Noise when extruder near the top coming downward
Replies: 2
Views: 342

Noise when extruder near the top coming downward

My Taz6 is making a loud noise (z axis) when I run it near the top and then back down. Should I apply lithium to the large screws on both sides or is this something else causing the noise? The rods look clean.