Search found 15 matches

by mdivancic
Fri Mar 29, 2019 4:18 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Lulzbot Mini 1.4 with new SL Tool Head Question
Replies: 1
Views: 348

Lulzbot Mini 1.4 with new SL Tool Head Question

Question? I just installed my new SL Tool Head in my Mini 1.4. Everything is fine until I get to the step where they say to level the X-axis. That button is grayed out in the software. I'm using the latest version of the software 3.6.3. Note the instructions on the site are only for a Mini 2. Regard...
by mdivancic
Mon Mar 18, 2019 4:51 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Printing question - Flat Surfaces
Replies: 8
Views: 647

Re: Printing question - Flat Surfaces

New flat surface question. If I print something like a cube the vertical surfaces are wavey, they show some offset in the x and or y direction. Is there an adjustment I can make to tighten this up. I'm running a mini 1.4 version, stock.

Regards,
Mike
by mdivancic
Sun Mar 17, 2019 10:23 am
Forum: LulzBot Mini
Topic: Mini 1 stops printing in middle of print.
Replies: 14
Views: 923

Re: Mini 1 stops printing in middle of print.

That doesn't fix the problem however. The issues is there is a low level power saving mode built into the mac's USB hardware. In Window you can disable this power saving mode in Device Manager, but I can't find a way to do this in MacOS. I'm find running on the windows side.

Regards,
Mike
by mdivancic
Fri Mar 15, 2019 10:22 am
Forum: LulzBot Mini
Topic: Mini 1 stops printing in middle of print.
Replies: 14
Views: 923

Re: Mini 1 stops printing in middle of print.

Update on this issue for me. I've been setting up 10 to 12 hour prints each morning before I head to work all week. Every one has finished without a problem running my iMac on the windows side. This leads me to believe the problem is in the USB ports power saving modes, which I have disabled in Wind...
by mdivancic
Fri Mar 15, 2019 10:10 am
Forum: LulzBot Mini
Topic: Should I lube my Mini?
Replies: 4
Views: 467

Re: Should I lube my Mini?

Perfect, thank you.

Regards,
Mike
by mdivancic
Sun Mar 10, 2019 8:07 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Should I lube my Mini?
Replies: 4
Views: 467

Should I lube my Mini?

What, if anything, should be lubed on my Mini and what should I use for lube?

Regards,
Mike
by mdivancic
Sun Mar 10, 2019 8:00 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Mini 1 stops printing in middle of print.
Replies: 14
Views: 923

Re: Mini 1 stops printing in middle of print.

No error messages. Switched to windows where I could disable the USB power saving mode. Seem to have solved the problem, testing all week by setting up large prints before I go to work.

Any way to do the same on the Mac side?

Regards,
Mike
by mdivancic
Thu Mar 07, 2019 6:53 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Printing question - Flat Surfaces
Replies: 8
Views: 647

Re: Printing question - Flat Surfaces

Cool, thanks!

Regards,
Mike
by mdivancic
Wed Mar 06, 2019 6:36 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Printing question - Flat Surfaces
Replies: 8
Views: 647

Re: Printing question - Flat Surfaces

ritmopat wrote:
Wed Mar 06, 2019 6:23 pm
you have to click the little gear to open the commands window then click iron to have it show .... I believe....
Did that, fairly straight forward. Not visible. Only shows up when I search for it using the search command above the advance settings.

Regards,
Mike
by mdivancic
Wed Mar 06, 2019 6:17 pm
Forum: LulzBot Mini
Topic: Printing question - Flat Surfaces
Replies: 8
Views: 647

Re: Printing question - Flat Surfaces

ritmopat wrote:
Mon Mar 04, 2019 6:55 pm
check the iron command in cura
OK, how come this setting is hidden. I couldn't find it in any of the setting advanced options, but when you search for Iron the setting is available and can be adjusted. What's the reason for this?

Regards,
Mike