LCD freezes when using compiled Taz 6 firmware

YMMV...
zorrobyte
Posts: 40
Joined: Sat Mar 11, 2017 11:23 am

LCD freezes when using compiled Taz 6 firmware

Postby zorrobyte » Sun Apr 02, 2017 4:40 pm

I’m using Simplify3D for Dual Extrusion prints and have set my Extruder offsets in Configuration.h instead of using GCode offsets in S3D.

I followed:
https://ohai.lulzbot.com/project/firmwa ... -flashing/

And I’m using the TAZ_6.02_Flexystruder_v2 tag from the GIT repo:
https://code.alephobjects.com/diffusion/MARLIN/

All compiles and uploads fine, I’ve tried completely reinstalling Audrino and also between OS reinstalls. I’ve tried both the ArdrinoAddons provided in the GIT repo and the Ultimachine Rambo board plugin:
http://reprap.org/wiki/Rambo_firmware

What happens is that after the machine homes X/Y and kicks on preheating for nozzle wipe, before the Z axis homes, the LCD display freezes and stays frozen until a power cycle. The machine continues printing.

I’ve also tried the 1.0.2.21 commit with no luck. I’m running the Arduino 1.8.2 IDE.

InfiniteGinger
Posts: 20
Joined: Sun Feb 19, 2017 8:01 pm

Re: LCD freezes when using compiled Taz 6 firmware

Postby InfiniteGinger » Wed Apr 19, 2017 7:09 pm

did you figure this out? I'm trying to do the same....S3D hates printing with both extruders

zorrobyte
Posts: 40
Joined: Sat Mar 11, 2017 11:23 am

Re: LCD freezes when using compiled Taz 6 firmware

Postby zorrobyte » Thu May 04, 2017 11:52 am



Return to “Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest