Forum is different this morning.

Have questions? Want advice?
Post Reply
User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 9:55 am

Woah, That's different looking.

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 9:56 am

piercet wrote:
Wed Jan 17, 2018 9:55 am
Woah, That's different looking.
Hey, I can see the buttons again though!

User avatar
reprapperMC
Aleph Objects | LulzBot
Posts: 22
Joined: Tue Mar 26, 2013 8:48 am

Re: Forum is different this morning.

Post by reprapperMC » Wed Jan 17, 2018 10:24 am

Just about every time we update phpBB it breaks the theme. We're working on small changes to at least get rid of the wood panel look...

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 1:27 pm

Hmm, can't see some of the buttons anymore from work now. Will check and see if I can see them when I get home still. All the formatting ones are blank, the edit report etc.

alexei
Aleph Objects | LulzBot
Posts: 6
Joined: Tue Jan 26, 2016 10:38 am

Re: Forum is different this morning.

Post by alexei » Wed Jan 17, 2018 1:58 pm

piercet wrote:
Wed Jan 17, 2018 1:27 pm
Hmm, can't see some of the buttons anymore from work now. Will check and see if I can see them when I get home still. All the formatting ones are blank, the edit report etc.
Just checked the editing and it ~works. We'll need to come up with the lulzbot theme for phpBB. Sorry for inconvenience.

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 2:43 pm

I can see them again now. Weird. they were awol for a minute there.

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 5:15 pm

Finally figured out the disappearing reappearing icon thing. It's Internet Explorer. I switch browsers randomly all day (I work in IT) and the icons and labels work fine in chrome, and are gone in IE completely. So your forum is very difficult to use in IE.

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Wed Jan 17, 2018 5:38 pm

They also work in Edge. Just not IE.

User avatar
piercet
Posts: 3955
Joined: Sun Aug 25, 2013 1:37 am
Location: Ridgefield, WA
Contact:

Re: Forum is different this morning.

Post by piercet » Mon Jan 22, 2018 6:06 pm

This is what the forum looks like in IE on all computers I have checked still. Please note the lack of formatting buttons labels.
forum.png

Post Reply