New to Lulzbot- Little help

InfiniteGinger
Posts: 21
Joined: Sun Feb 19, 2017 8:01 pm

New to Lulzbot- Little help

Postby InfiniteGinger » Sun Feb 19, 2017 8:18 pm

Hello Everyone!

I've had my Taz 6 for 3 days now and I couldn't be happier! This printer is NO slouch! I'm trying to get OctoPrint working but I'm having an issue getting the printer and the Pi connected. Octoprint can't detect the printer. Can anyone offer me some help? I tried searching in the forum, but didn't see anyone with a similar issue. I'm sorry if it's been asked a million times.

InfiniteGinger
Posts: 21
Joined: Sun Feb 19, 2017 8:01 pm

Re: New to Lulzbot- Little help

Postby InfiniteGinger » Mon Feb 20, 2017 8:31 am

**FOLLOW UP**

Tried again this morning using a raspberry pi 3 and it works. I guess OctoPrint doesn't work with Pi Zero...

User avatar
mrvanes
Posts: 116
Joined: Sun Sep 18, 2016 3:40 am

Re: New to Lulzbot- Little help

Postby mrvanes » Mon Feb 20, 2017 8:48 am

Did you install Octoprint from sources/github or did you use OctoPi image? The image MAY not have been suitable for the arm6 proc in the Zero, otherwise it actually should work as far as I can tell.

InfiniteGinger
Posts: 21
Joined: Sun Feb 19, 2017 8:01 pm

Re: New to Lulzbot- Little help

Postby InfiniteGinger » Mon Mar 20, 2017 9:24 am

mrvanes wrote:Did you install Octoprint from sources/github or did you use OctoPi image? The image MAY not have been suitable for the arm6 proc in the Zero, otherwise it actually should work as far as I can tell.

Actually, ended up getting it to work. I thought I was using a USB cable provided with my Lulzbot... Lulzbot doesn't supply one, no idea where this cable comes from now know it was the wrong one. Noob mistake. My bad.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest